Home Particulieren

Fotografie en Werkwijze

U bent op zoek naar een professionele fotograaf.Dan verwacht u ook een professionele aanpak. Of het nu gaat om een huwelijksreportage of een familieportret. In alle gevallen bent u verzekerd van persoonlijke aandacht en heldere afspraken.

Korting op Zwangerschapsfotografie

Zwangerfit UtrechtJezelf goed voorbereiden op de bevalling?

Natalie Dijkgraaf van Dyna-Mix geeft cursussen Zwangerfit in Utrecht voor iedereen die zwanger is vanaf de 16e week van de zwangerschap tot na de bevalling.

De lessen zijn van hoge kwaliteit: ZwangerFit® is een beschermde titel en mag alleen uitgevoerd worden door een fysiotherapeut die een ZwangerFit® opleiding heeft gevolgd.

Als extra voordeel krijgen de cursisten van Dyna-Mix nu maar liefst 10% korting op een zwangerschaps fotoshoot bij Fotovannoort!

Lees meer...
 

Portretten & Glamour

dephenic.jpgHet "studioportret" wordt vaak wel eens verward met een "pasfoto". Sommige fotowinkels maken gebruik van een standaard opstelling van de lampen in hun fotostudio en kunnen zo snel en goedkoop fantasieloos seriewerk afleveren.

Ik heb een andere visie op de portretfotografie.

Goede portretfotografie is maatwerk waarbij, door rekening houdend met de smaak van de klant, de meest fantastische portretten gemaakt worden. U wilt immers iets bijzonders aan de muur hebben hangen?

Alles over portretten, glamourfotografie en (artistiek) naakt...
 

Bruidsreportages

wedding_150x150_01Een  bruiloft is een bijzondere gebeurtenis. Zo bijzonder, dat sommige bruidsparen al meer dan een jaar van tevoren aan het plannen zijn, om de dag precies zo in te richten als ze zelf graag willen.

Ook de fotografie op een huwelijk hoort volledig bepaald te worden door de wensen van het bruidspaar.

Een bruidsreportage is een kostbaar bezit. Iedere offerte wordt daarom volledig op maat gemaakt, afgestemd op het (voorlopige)dagprogramma en de specifieke wensen van het bruidspaar.

Alles over bruidsreportages op maat...
 

Bijzonder familieportret?

familieportret_1

Eens wat anders dan een standaard groepsfoto?

Graag! Er is veel meer mogelijk dan het standaard groepsportret. Voorkom die drukke, propperige groepsfoto's met waarop iedereen een beetje ongemakkelijk kijkt!

Bij het maken van een familieportret is het misschien nog wel het lastigste om een moment te zoeken waarop iedereen bij elkaar kan komen. Dit probleem heb ik nu voor u opgelost!

Lees meer...
 

Zwangerschapsfotografie

zwangerschapsfotografie

Een zwangerschap is heel een bijzonder moment in je leven.  Steeds meer vrouwen kiezen er terecht voor dit bijzondere moment in hun leven op een prachtige manier vast te leggen. Sinds Demi Moore in 1991, zeven maanden zwanger, op de cover van Vanity Fair stond, is het laten maken van

professionele zwangerschapsfoto's steeds poplulairder geworden. Als fotograaf is het een creatieve uitdaging elegante, sensuele en vaak intieme foto's te maken van deze bijzondere fase in je leven.

Lees meer...
 

Profielfoto

Profielfoto voor uw social media: twiiter, facebook, hyves, etc.Ook u zal het niet ontgaan zijn, de toenemende populariteit van de social media. Waarschijnlijk heeft u al een account bij LinkedIn, Hyves, Facebook, Twitter of misschien zelfs wel overal. Wellicht heeft u een profiel op een dating site.

Om uzelf op de juiste manier te presenteren, is een goede "profielfoto" of "avatar" onontbeerlijk.

Ik heb daarom een speciaal aanbod om een professionele profielfoto te laten maken. Een voordelige manier om goed voor de dag te komen!

Lees meer...
 
«StartVorige12volgendeEinde»