Home Vakprint service

Fine-art vakwerk afdrukken en afwerkingen

Fotovannoort beschikt over de meest geavanceerde grootformaat fotoprinters ter wereld, met een kleurbereik dat, in combinatie met sommige papiersoorten, Epson Stylus Pro 7900 Fotovannoortdat van Adobe RGB zelfs overstijgt. Colijn beschikt over veel ervaring en een grote kennis van materialen en technieken. Standaard zijn er meer dan 100 verschillende fotopapiersoorten op voorraad. FvN_Digigraphie_Lab_Stempel_TranspFotovannoort heeft o.a. het Digigraphie Lab keurmerk gekregen, wat garant staat voor de meest geavaceerde afdrukken ter wereld.

Alle apparatuur is uiteraard volledig gecalibreerd en er wordt gebruik gemaakt van een uitgekiende colour management workflow, zodat een perfecte afdruk wordt bereikt, met nauwkeurig weergegeven huidtinten en sublieme gradaties in zwart/wit.

De genoemde prijzen zijn inkoop/reseller prijzen voor uitsluitend collega vakfotografen en kunstenaars. Naast losse Fine-Art prints, verzorg ik ook canvassen op spieraam, afwerking op diverse plaatmaterialen (Polystyreen, Fotokarton, DiBond, Aluminium, MDF, Gator Foam, Forex, etc.), en complete inlijstingen achter museumglas.

Fotovannoort biedt als enige in Nederland afwerking op de BlackPlaque®, een in eigen huis ontwikkeld uniek product op specaal gefreesd zwart MDF.

 

Vakcollega's die zijn aangesloten bij DuPho krijgen 10%  korting op vakwerk afdrukken. Studenten aan een erkende fotografieopleiding krijgen 15% korting op zowel commerciële als examen- en expositieafdrukken!
Neem contact op voor meer informatie.

Ga direct naar:Photo Panel

Nieuw: Photo PanelNieuw in het assortiment: Het Photo Panel.

Hierbij wordt een vakfoto, al dan niet voorzien van een beschermend laminaat, gemonteerd op een lichtgewicht plaat van 25mm dik.

De randen zijn naar keuze voorzien van een wit of zwart fineer.

Het Photopanel is een voordelige manier om een foto zonder lijst neer te zetten of aan de muur te hangen.

Lees meer...
 

Nieuw: Portfolio sleeves

sleeveNieuw in het assortiment zijn superheldere hersluitbare portfolio sleeves. Ideaal voor fine-art afdrukken die los getoond moeten worden, bijvoorbeeld in je iPiBox of op kunstmarkten e.d. of  voor archiveringsdoeleinden.

Op een aantal formaten is de sleeve voorzien van een extra veilige sluitstrip.

Lees meer...
 

X-Rite apparatuur & Printerprofielen

CashbackEUENVia Fotovannoort is het mogelijk de X-Rite kleurbeheer software en tools te verkrijgen, zoals de ColorChecker Passport, ColorMunki en de X-Rite i1 Pro 2.

Ook is het mogelijk om via mij een printerprofiel op maat te laten samenstellen, wanneer je zelf niet over de juiste apparatuur daarvoor beschikt..

Lees meer...
 

Nieuw: Zwart polystyreen

polyst_zwartNieuw in het standaard assortiment:

Opplakken van foto's nu mogelijk op zwart polystyreen 1 en 2mm van een uitzonderlijke kwaliteit.

Het door en door zwarte polystyreen geeft extra cachet aan prints die los gepresenteerd moeten worden, bijvoorbeeld in portfolio's, in de iPiBox of bij presentatiepanels voor examens en klassificaties.

 

Lees meer...
 

BlackPlaque®

BlackPlaqueDe BlackPlaque® is een unieke afwerking, die in huis is ontwikkeld en uitsluitend verkrijgbaar bij Fotovannoort.

Ze bestaat uit een plaat (door en door) zwart MDF, dat speciaal voor dit doel is gefreesd en voorzien van afgeschuinde zijkanten.

Dit materiaal heeft de uitstraling van leisteen. De BlackPlaque is een zeer luxe vorm van afwerking en een hoogwaardig alternatief voor bijvoorbeeld canvas.

Lees meer...
 

Nieuw: Complete Nielsen Assortiment

nielsenVanaf vandaag is ook het complete assortiment kwaliteitslijsten van Nielsen Bainbridge verkrijgbaar.

In de fotostudio staat een groot display met daarop vrijwel ale profielen en kleuren die deze lijstenfabrikant uit scandinavië biedt.

De aluminium lijsten van Nielsen zijn van een zeer hoge kwaliteit en hebben een uitzonderlijk afwerkingsniveau.

Lees meer...