Home Fine-Art

Fine-Art & Digigraphie

Colijn van Noort is geselecteerd als lid van het Digigraphie® programma en gebruikt het Digigraphie label in zijn eigen artistieke foto's en fine-art afdrukken.

Digigraphie_logo_4web

Digigraphie

Het Digigraphie label is ontstaan om de kopers van fotografische kunst meer zekerheid te bieden op het gebied van authenticiteit, oplage en kwaliteit. Om toegelaten te worden tot het Digigraphie programma, dienen de afdrukken van de fotograaf / kunstenaar te voldoen aan zeer hoge eisen op het gebied van kwaliteit, kleurweergave en levensduur. Iedere afdruk wordt daarnaast voorzien van een unieke reliefstempel en een door de fotograaf / kunstenaar ondertekend echtheidscertificaat, waarin onder andere het nummer en de totale oplage van de foto worden vermeld. Met een Digigraphie Fine-Art print haalt u dus gegarandeerd een uniek kunstwerk in huis!

Kunst aan de muur

Hieronder treft u de momenteel beschikbare fine-art kunstfoto's aan, gerangschikt per serie. Omdat deze foto's in een zeer beperkte oplage worden gemaakt, zijn ze soms slechts tijdelijk beschikbaar.
Bent u op zoek naar een bepaald soort foto, een complete aankleding voor uw interieur of bedrijf of zoekt u een bijzonder en uniek relatiegeschenk? Neem dan contact op voor de mogelijkheden!

'Honey'
Apples
Beara Peninsula
Speyside Lochs
Panorama Landscapes
Krommerijn