FacebookTwitterLinkedinShare on Google+

Fine-Art & Digigraphie

Colijn van Noort is geselecteerd als lid van het Digigraphie® programma en gebruikt het Digigraphie label in zijn eigen artistieke foto's en fine-art afdrukken. Als gecertificeerd lab mag hij Digigraphie® afdrukken maken voor derden, die voorzien worden van een certificaat van echtheid en een preegstempel waarmee de authenticiteit van de afdruk (èn de beperkte oplage) worden gegarandeerd. Voor foto's & kunstdrukken met een gegarandeerde oplage minder dan 20 exemplaren geldt dat het lage BTW tarief van toepassing is.

Certified Digigraphie LabDigigraphie

Het Digigraphie label is ontstaan om de kopers van fotografische kunst meer zekerheid te bieden op het gebied van authenticiteit, oplage en kwaliteit. Om toegelaten te worden tot het Digigraphie programma, dienen de afdrukken van de fotograaf / kunstenaar te voldoen aan zeer hoge eisen op het gebied van kwaliteit, kleurweergave en levensduur. Iedere afdruk wordt daarnaast voorzien van een unieke reliefstempel en een door de fotograaf / kunstenaar ondertekend echtheidscertificaat, waarin onder andere het nummer en de totale oplage van de foto worden vermeld. Met een Digigraphie Fine-Art print haalt u dus gegarandeerd een uniek kunstwerk in huis!

Kunst aan de muur

Hieronder treft u de momenteel beschikbare fine-art kunstfoto's aan, gerangschikt per serie. Omdat deze foto's in een zeer beperkte oplage worden gemaakt, zijn ze soms slechts tijdelijk beschikbaar.
Bent u op zoek naar een bepaald soort foto, een complete aankleding voor uw interieur of bedrijf of zoekt u een bijzonder en uniek relatiegeschenk? Neem dan contact op voor de mogelijkheden!

'Beara Peninsula'

Beara Peninsula IrelandEen serie zwart-wit landschapsfoto's, gemaakt op het schiereiland Beara in Ierland. Deze serie in een beperkte en gegarandeerde oplage ademt de sfeer van deze unieke plek in Ierland.

Lees meer...

'Apples'

1 webDe fotoserie 'Appelpluk' bestaat uit zes decoratieve fine-art kunstdrukken in een beperkte en gegarandeerde oplage, met de appelteelt als onderwerp.

Lees meer...

'Honey'

honey 02

De fotoserie "Honey" bevat 12  fine-art kunstdrukken in een beperkte en gegarandeerde oplage, met een combinatie van artistiek naakt & bijenproducten.

Lees meer...

'Panorama Landscapes'

henschotermeer 01Een bijzondere serie kleuren panoramafoto's met een uitzonderlijke resolutie en detaillering. Deze landschappen zijn "geconstrueerd", dat wil zeggen dat u ze in deze vorm nooit zult tegenkomen;

Lees meer...

Lijstenmakerij


Met een uitgebreide lijstenmakerij in huis kunnen afdrukken compleet afgewerkt worden, evt. met "onzichtbaar" artglas. Zo kan een afdruk, compleet ingelijst, namens jou verzonden worden naar je klant.

Lijstenmakerij

Digigraphie®


Een Digigraphie® garandeert een minimale kwaliteit en duurzaamheid en geeft musea, galeries en verzamelaars zekerheid over oplage en herkomst van een foto of kunstwerk. Bijkomend voordeel: bij verkoop van een Digigraphie® is het lage belastingtarief van toepassing.

webbanner 038

Ik wil meer weten!

Contactformulier

Vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met u op!
2000 tekens over
×